luni, 31 octombrie 2016

LA DRUM, FARA STRES , CU EDOTEC



   Ne pregatim de plecat in concediu. Facem bagajele si programam totul: traseu, opriri pentru scurte vizite si relaxare, cazare. Am crezut ca totul este sub control. Cea mai mare greseala ! Am neglijat cel mai important factor: traficul! Si ne-a costat! 3 ore de mers bara la bara, cu maximum 5km/ora ! Bun inceput de concediu!






  GPS-ul isi facea datoria de a ne arata traseul de urmat, dar nu stia ce se intampla in timp ! Sotul meu imi spunea sa caut pe Google Maps trasee alternative, dar ajunseseram intr-un punct din care nu mai aveam cale de intoarcere , fiindca traficul era la fel de aglomerat pe ambele sensuri . Atunci ne-am  dat seama ca alta ar fi fost salvarea noastra : o aplicatie pe mobil care sa ne previna in timp util de existenta acestui blocaj , astfel incat sa il putem evita. 

 Care ar fi fost solutia? Sa navigam cu ajutorul Waze. Cu siguranta ca ati auzit deja de aceasta aplicatie foarte utila. Are insa un mic incovenient: o poti accesa de pe telefonul mobil , nu si de pe GPS-ul clasic. Ce e de facut? Iti echipezi masina cu un sistem de navigatie auto Edotec




De ce? Pentru ca are modul GPS integrat si, prin intermediul ecranului cu touchscreen iti pune la dispozitie detalii privind traseul stabilit . In plus , suporta o vizualizare a hartii 2D/3D cu grafica rapida datorita procesorului Dual Core .
Si asa ajungem la ceea ce noi chiar aveam nevoie in acel moment - aplicatia Waze,


care pe noi ne-ar fi scutit de multe ore pierdute degeaba in trafic , plus nervii aferenti , ca sa nu mai vorbim despre faptul ca micuta s-ar fi putut bucura pe deplin de bucuria calatoriei cu masina.

 Acest sistem de navigatie universala cu Android permite redarea fisierelor audio si video de pe USM si card MicroSD , cu control complet asupra acestor porturi. Suporta USB/SD de maxim 32 Gb si HDD de pana la 1 TB . Caracteristici care mi-ar fi prins bine in situatia in care, totusi, nu as fi putut evita aglomeratia din trafic - micuta ar fi urmarit muzica sau desenul animat preferat pe DVD si timpul ar fi trecut mai repede...cel putin pentru ea...

  De ce sa aleg un  sistem de navigatie de la Edotec pentru masina mea?  Am sa va dau doar cateva motive:
  • ofera cea mai nouă tehnologie in Car Entertainment
  • ofera stocuri constante și diversificate
  • sunt  importatori direcți , deci ofera cele mai bune preturi de pe piata
  • au o echipă experimentată care testează produsele înaintea livrării lor
  • livreaza  produsele  oriunde în lume prin curier rapid, reselleri, cataloage sau install shops
  •  oferă suport tehnic profesionist pentru toate produsele , în timp real, oricând ai nevoie
  • colaboreaza  cu o rețea națională de peste 150 de reselleri și montatori autorizați, pentru consilierea clientilor  în alegerea și instalarea produselor
  • este  unic importator și distribuitor în România pentru următoarele branduri: Dynavin, Connects2 și Caraudio Systems.

   Si se pare ca toate acestea nu sunt doar vorbe in vant de dragul reclamei, deoarece clientii sunt foarte multumiti si ii recomanda , in primul rand  pentru seriozitate.

   De acum pot sa imi programez linistita plecarea in concedii fiindca voi fi la adapost de intamplarile neplacute din trafic legate de drumuri aglomerate, inchise sau blocate.

Articol scris pentru SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu