marți, 11 octombrie 2016

PIZZA COROANA




     Simplu, delicios, aspectuos...Ca sa vorbesc ...frumos.


PIZZA COROANA





Ingrediente:







  • 1 pachet aluat de pizza ( masura de urgenta atunci cand micuta zice"mami, te roooog, vreau pizza..." si face boticul acela pe care nu il pot refuza never-ever...)
  • 250 g sunca
  • 200 g Mozzarella Delaco
  • 200 g ciuperci Home Garden ( preferatele mele)
  • sos de rosii facut in casa ( bulion)
  • ulei

Mod de preparare:

   Foaia de aluat trebuie musai sa o asezi in forma de guguluf . Pentru asta ii decupezi mijlocul si folosesti aluatul la acoperirea compozitiei. Dar nu uita sa ungi tava cu putin ulei.
Intinzi sos de rosii (bulion) pe aluat si dai tava la cuptorul incins pentru 5 minute.


   In acest timp tai sunca cubulete, mozzarella o razuiesti si ciupercile la scurgi de zeama si le tai marunt.


   Scoti tava din cuptor, asezi sunca, ciupercile si mozzarella, obligatoriu in aceasta ordine.


Acoperi compozitia cu aluatul in exces si dai din nou la cuptor.


   Dupa 15 minute ungi pizza cu resul de sos si mai lasi inca 25 de minute.


   Scoti pizza pe platou si o servesti cu ketchup dulce/iute facut de tine.


Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Ce pofta mi-ai facut! La gatit cu mine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata atat de bine,iar tu ne explici pas cu pas incat pare si mai simplu de preparat! Multumim frumos

    RăspundețiȘtergere