miercuri, 5 octombrie 2016

"LUPUL DE PE WALL STREET " ESTE CONDUSDERANDAMENT

    Nu cred sa fie om care sa fi vazut filmul "Lupul de pe Wall Street "( The wolf of Wall Street) si sa nu isi fi dorit sa ajunga precum el. Ceea ce prea putini dintre noi stiu este insa ca filmul este inspirat din fapte reale ,din viata si ascensiunea brokerului american Jordan Belford, care a facut furori pe piata de capital a Americii la inceputul anilor '90.

   Dar ce este un "broker "? Conform DEX, "brokerul " este un agent de bursa care mijloceste incheierea contractelor comerciale intre vanzator si cumparator sau a unor servicii.

  Insa nu oricine poate fi broker...de succes. Ai nevoie de mult curaj, pregatire corespunzatoare,  fler, noroc si un strop de tupeu.

   Daca in ceea ce priveste pregatirea lucrurile sunt oarecum simple datorita cursurilor on -line pe care le organizeaza Bursa de Valori Bucuresti, ce te faci cu celelalte ingrediente din reteta succesului?

   Sa le luam pe rand. 
Curajul vine din cunostintele pe care le detii; important este sa uiti ceea ce ai fost si sa te gandesti numai la ceea ce esti si ccea ce vrei sa devii.
Flerul se "fura " de la ceilalti si se educa; dupa cateva tranzactii reusite si multe esecuri vei invata sa iei pulsul pietei si sa investesti cat,cand si unde trebuie.
Norocul il ai sau nu; dar,asa cum spunea "lupul ", ti -l mai si faci din suma de circumstante si oportunitati pe care ti le creezi.
Se pare ca cel mai greu de manevrat este tupeul; insa in timp vei intelege ca si el are un aspect pozitiv si faprul ca tu intri pe fereastra dupa ce ai fost dat afara pe usa nu inseamna altceva decat ca esti perseverent,ceea ce este in mod cert o calitate.

   Intrebarea care se pune acum este daca oricine poate fi un "lup "al tranzactiilor on -line la bursa. Tind sa raspund cu un DA raspicat.

   Cum?

  Va spuneam mai devreme despre Bursa de Valori Bucuresti. Ei bine, ei au hotarat sa te provoace sa iti testezi limitele in cadrul unui concurs: investesti, tranzactionezi pentru a obtine cel mai bun randament , iar la final te mai si premiaza! Daca nu ai cunostinte in domeniu nu te panica: vei primi gratuit KIT-ul de Investitii pregatit special pentru tine . Si daca tot ti-ai facut curaj sa il comanzi si ai urmat cele 10 cursuri on-line este momentul sa iti exersezi flerul alaturi de brokerul sub tutela caruia te vei afla ca membru al unei case de brokeraj partenere. De acum in colo doar cunostintele tale, norocul pe care ti-l faci si tupeul te vor ajuta sa obtii cel mai bun randament , astfel incat sa castigi unul din premiile puse in joc de catre Bursa de Valori Bucuresti
 
    Premiul 1 - un autoturism Dacia Duster Laureate, culoare alb glacier, motor 1,6 benzină, 105 CP, 4x4, EURO6. Premiul va fi oferit împreună cu toate actele necesare înmatriculării,
 
 
  cu o poliţă CASCO completă și RCA pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data înmânării premiului, oferite de Destine Broker. 
    Premiul 2 - un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG. 
    Premiul 3 - o vacanţă Premium de 5 zile în România, oferit de Happy Tour. 
    Premiul 4 - un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio. 
    Premiul 5 - un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch. 
    Premiul 6 - un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch. 
    Premiul 7-16 - un abonament Premium pentru 12 luni, oferit de Avocatnet.ro. 
    Premiul 17-20 - o Puşculiţă Fluent în Finanţe, oferită de Bursa de Valori Bucureşti.

si partenerii sai: Raiffeisen Bank, eMag, Happy Tour, Evolio, Posta Romana, ACCA, Dacia, Destine Broker, Vector, Avocatnet.ro,  Prima TV, Adevarul, Money.ro, MediaTrust.

   In ce as investi eu?

   Prima pe lista ar fi chiar Bursa de Valori Bucuresti . De ce? Pentru ca intotdeauna vor exista oameni care vor mai mult de la viata.

  Apoi ar fi Antibiotice S.A. fiindca, din pacate, ne confruntam cu multe boli mai vechi sau mai noi care au nevoie de un antidot pentru a fi tratate.

  Si m-am mai gandit la Albalact S.A. Pentru ca asa imi spune flerul.

Tu in care dintre societatile cotate la bursa ai investi?






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu