vineri, 22 ianuarie 2016

ARIPIOARE GLAZURATE



   Si fiidca veni vorba despre "Legume picante" cu ce ar merge mai bine daca nu cu niste aripioare dulci?



 ARIPIOARE GLAZURATE





Ingrediente:
  • 10 aripioare
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 5 catei de usturoi
  • boia
  • miere
  • 1 plic Maggi Ideea zilei "pui fraged cu usturoi"
  • 2 portocale 






Mod de preparare:

   Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul. 





    Adaugi apa si acoperi cu hartie pentru copt.

    Dai la cuptor ( incalzit!) pentru 30 minute.

    Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.




    Stingi focul si mai lasi cca 15 minute. 









   Servesti totul cu mare dragoste, alaturi de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu