Capsunile sunt vedetele acestei luni. Dulci, gustoase, pline de vitamine si antioxidanti, trebuie sa le folosim in salate, sucuri, prajiruri si conserve pentru iarna.
LIMONADA DE CAPSUNI
Ingrediente:
- 200 g capsuni bine coapte
- 500 ml apa rece plata/minerala
- zeama de la 1 lamaie
- 3 lg miere poliflora Apidava
Mod de preparare:
Capsunile le cureti de codite si le speli sub jet de apa rece.
Pui 5 capsuni mai mici la congelator , pentru a le transforma in "cuburi de gheata".
Restul de fructe le blendezi impreuna cu mierea.
Cand sunt bine maruntite , ca un sirop mai gros, adaugi zeama de lamaie si apa rece , omogenizand bine.
Torni continutul intr-o carafa si dai la frigider.
Servesti limonada rece, cu capsuni congelate si frunzulite de menta.
Pofta!
Cred că este o minunăție,voi face și eu.
RăspundețiȘtergereMultumim pentru reteta.
RăspundețiȘtergereAm încercat reteta si e super delicioasa
RăspundețiȘtergere