Cand ai o astfel de bijuterie în bucătărie este pacat sa nu o exploatezi la maxim.
COTLET CU PROSCIUTO ȘI MOZZARELLA ( LA CROCKPOT )
- 1 kg de cotlet
- sare
- piper
- boia dulce
- Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
- 6 felii de PROSCIUTO
- 6 felii de mozzarella Delaco
- 50 ml apa rece
- 1 ceapa alba
- 2 căței de usturoi
Mod de preparare:
Cotletul il speli sub jet de apă rece, îl stergi și îl tai felii groase de cca 1 cm, avand grijă să nu le desprinzi complet.
Tai cățeii de usturoi și îi așezi între feliile de carne.
Torni apa, acoperi cu capacul, și setezi opțiunea " high" pentru 3 ore.
Cand timpul de gătire s-a încheiat, îndepărtezi cu grijă capacul și asezi câte o felie de prosciuto și una de mozzarella între feliile de cotlet. Acoperi din nou si lasi aparatul pe functia de " păstrare la cald" pentru 15 minute, până cand se topește puțin cașcavalul.
Un meniu care trebuie facut neaparat.
RăspundețiȘtergereBanuiesc ca este un deliciu. Ma faci sa o prepar si eu desi nu prea am voie de carne de porc.
RăspundețiȘtergere