marți, 29 octombrie 2019

BANANA - CORN



   Un desert, două deserturi...O idee, două idei...Un singur aluat...

  Vă spuneam zilele trecute despre tartele mele cu brânză și dulceață de portocale. Practic, le pregătisem pentru mine, fiindcă restul familiei comandase cornuri cu banane. 

 Doar că socoteala s-a dovedit a fi alta...

          BANANA-CORN



Ingrediente:

  • 1 cutie aluat pentru ceva dulce Dr. Oetker 
  • 1 ou
  • 150 g unt
  • 3 banane 
  • 100 g ciocolată NESTLE Desert Noir 
  • 1 plic scorțișoară cu zahăr Dr Oetker 


Mod de preparare:

  Prepari aluatul conform indicațiilor de pe ambalaj, apoi îl întinzi în foaie groasă de cca 3 mm și îl tai fâșii late de cca 5 cm.
  Bananele le tai în două, pe lungime. 
  Pe fiecare felie așezi bucățele de ciocolată, acoperi cu cealaltă jumătate de banană și le rulezi în aluat. 


 Așezi fiecare corn astfel obținut pe hârtie de copt și dai la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 20 de minute. 
 Când sunt gata presari scorțișoară cu zahăr Dr. Oetker și servești celor dragi. 


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu