Daca tot am invatat sa fac inghetata , ziceam sa incerc ceva simplu de tot.
Sau "inghetata nu e inghetata daca nu-i pe bat!".
INGHETATA STRACIATELLA PE BAT
Ingrediente ( ptr 6 bucati):
- 3 lg smantana 25%
- 2 plicuri zahar vanilat Dr. Oetker
- ciocolata Nestle Dessert Noir
Mai ai nevoie de un set pentru inghetata pe bat.
Mod de preparare:
Smantana o bati cu mixerul impreuna cu zaharul vanilat , la viteza medie ( treapta 3) , timp de 1 minut, pana cand devine spumoasa.
Adaugi ciocolata rasa ( cat vrei tu) si omogenizezi cu o spatula.
Umezesti formele pentru ighetata si le umpli cu crema. Din cand in cand le bati de masa pentru a se aseza mai bine crema.
Infigi betele si dai la congelator pentru 2 ore.
Cand vrei sa servesti inghetata uzi formele cu apa calduta si tragi de bat.
Sa aveti pofta!
Tips & Tricks: nu uita sa uzi formele inainte de a le umple si nici sa le bati de masa! Altfel risti sa nu poti scoate inghetatele din forma si sa se rupa.
Multumesc pentru reteta. Mai intai trebuie sa iau formele ca nu le am. Cred ca este foarte buna
RăspundețiȘtergeresigur o fac si eu in weekend reteta..simpla si rece
RăspundețiȘtergereO reteta usoara si delicioasa,am sa incerc si eu sa o fac👏😘😍
RăspundețiȘtergereO reteta usoara si delicioasa,am sa incerc si eu sa o fac👏😘😍
RăspundețiȘtergereAbia astept sa incerc aceasta reteta.
RăspundețiȘtergereAm o pofta! Azi fac.
RăspundețiȘtergereDelicioasa! Am sa fac special pentru cel mic.
RăspundețiȘtergere