sâmbătă, 22 iulie 2017

FIDELICIZZA



     - Mami, imi faci te rog o pizza?

          Semnalul de alarma a fost dat...Pe caldura asta? Sa framant si sa pornesc cuptorul? In nici un caz! 

Dar mamele au intotdeauna solutia perfecta!



                      FIDELICIZZA





Ingrediente ( ptr 2 pizza):
  • 1 pachet Maggi Fidelicios pui picant
  • 350 ml apa
  • 4 felii pastrama din piept de pui
  • ciuperci din conserva ( eu am folosit Home Garden, fiind preferatele mele)
  • porumb boabe dulce ( tot Home Garden)
  • cascaval Delaco
  • 1 ou
  • 1 lg ulei
 

 Mod de preparare:

     Apa se fierbe si apoi se adauga fideaua si condimentele din plic , acoperind cu un capac pentru 5 minute.


         Intre timp tai cubulete pieptul de pui si ciupercile.
         Bati bine oul in care adaugi fideaua strecurata din supa si omogenizezi.


  In tigaia pentru clatite ( Maggi...) adaugi jumatate din ulei si lasi sa se incinga. Torni jumatate din cantitatea de fidea si presari pe deasupra piept de pui si ciuperci si lasi 30 sec.



 Intorci cu grija "aluatul" si mai lasi 30 sec. dupa care il intorci din nou. Faci focul mic , presari boabele de porumb si cascavalul ras , apoi acoperi cu un capac lasand asa inca 30 sec. ( pana cand se topeste cascavalul).


   Servesti imediat cu ketchup si o frunzulita de busuioc.
  Apoi poti sa treci la a doua pizza. 



Pofta buna!

Tips & Tricks: "aluatul" din fidea se face repede si este...Fi-delicios.
     Nu uita sa presari putina magie si un strop de iubire.

7 comentarii:

  1. Face ti numai bunatati!😘😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Face ti numai bunatati!😘😍

    RăspundețiȘtergere
  3. o idee minunata pe caldura asta..rapid si fara stat prea mult in bucatarie

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu m-as fi gândit ca pot face ceva cu Maggi fi delicios.
    O sa incercam si noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Valeria Chertes22 iulie 2017 la 15:07

    Ce idee minunata, omul cat traieste invata.

    RăspundețiȘtergere
  6. O astel de pizza nu am facut niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu an facut pana acum asa ceva dar suna bine reteta!😉

    RăspundețiȘtergere