duminică, 28 iunie 2015

CANNELLONI

 

O reteta delicioasa cu care impresionezi cu siguranta.



CANNELLONI

Ingrediente:


  • 1 cutie cannelloni
  • 1 plic Maggi Ideea zilei Spaghete Milanese
  • 150 g sunca
  • 150 g ciuperci
  • 100 g porumb dulce
  • rosii intregi SunFood
  • 50 g cascaval Delaco
  • ulei


Mod de preparare:
- sunca si ciupercile le tai marunt si le calesti in putin ulei;
- prepari sosul Milanese :  Maggi ideea zilei spaghete milanese amesteci cu 300 ml apa rece si 2-3 rosii pasate, impreuna cu sucul;
- torni sosul obtinut peste sunca si ciuperci si lasi sa fiarba la foc mic pentru 10 minute, amestecand din cand in cand;
- adaugi porumbul si amesteci usor;


-  ungi un vas termorezistent cu putin ulei, apoi umpli tuburile cannelloni cu compozitia obtinuta si le asezi unul langa altul;

- daca iti mai ramane sos il torni peste cannelloni si adaugi cascavalul ras; acoperi vasul cu hartie pentru copt;


-dai la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute.

Servesti imediat cu cascaval ras.
Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu