O reteta delicioasa cu care impresionezi cu siguranta.
CANNELLONI
Ingrediente:
- 1 cutie cannelloni
- 1 plic Maggi Ideea zilei Spaghete Milanese
- 150 g sunca
- 150 g ciuperci
- 100 g porumb dulce
- rosii intregi SunFood
- 50 g cascaval Delaco
- ulei
Mod de preparare:
- sunca si ciupercile le tai marunt si le calesti in putin ulei;
- prepari sosul Milanese : Maggi ideea zilei spaghete milanese amesteci cu 300 ml apa rece si 2-3 rosii pasate, impreuna cu sucul;
- torni sosul obtinut peste sunca si ciuperci si lasi sa fiarba la foc mic pentru 10 minute, amestecand din cand in cand;
- adaugi porumbul si amesteci usor;
- ungi un vas termorezistent cu putin ulei, apoi umpli tuburile cannelloni cu compozitia obtinuta si le asezi unul langa altul;
- daca iti mai ramane sos il torni peste cannelloni si adaugi cascavalul ras; acoperi vasul cu hartie pentru copt;
-dai la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute.
Servesti imediat cu cascaval ras.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu