duminică, 28 iunie 2015

FUSSILLI BOLOGNESE CU CARNATI


  Fetita mea adora pastele de orice fel, dar sa nu fie mereu aceleasi. Asa ca...



FUSSILLI BOLOGNESE CU CARNATI

Ingrediente:



  • 1 pachet paste fussilli
  • 1 plic Maggi Ideea Zilei spaghete Bolognese
  • 2 fire de carnati cabanos
  • ulei
  • 300 ml apa
  • 2-3 rosii intregi in suc SunFood

Mod de preparare:
 - pui pastele  in apa care fierbe, adaugand sare si putin ulei; lasi sa fiarba cca 15 minute si apoi le scurgi intr-o sita si le dai sub jet de apa rece;


- carnatii ii tai feliute si ii calesti in putin ulei;
- prepari sosul Bolognese cu 300 ml apa si rosiile pasate;


- torni sosul peste carnati si lasi la fiert la foc mic, pentru 10 minute , amestecand din cand in cand.
- asezi pastele pe farfurie si torni din compozitie. decorezi cu patrunjel verde.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu