De ce e magica aceasta supa? Pentru ca dispare din farfurie ca prin minune!
INGREDIENTE:
A. Supa:
- - 4 pulpe de pui intregi
- - 8 morcovi
- - 1/2 telina
- - 2 patrunjei
- - 2 cepe albe
- - 3 l apa
- - 1 cub Maggi Gaina ( 60 g)
- - 1 lingura boabe de piper
- - patrunjel verde
- 1 ou
- 1 praf de sare
- 100 g gris
Cureti legumele si zarzavatul, il speli si il pui la fiert in apa cu sare si boabele de piper;
Speli carnea de pui, o portionezi si o adaugi la fiert atunci cand zarzavatul este gata de jumatate;
Cand toate sunt fierte strecori supa si mai lasi sa dea cateva clocote si adaugi cubul de Maggi ;
Acum prepari galustele: bati albusul cu o furculita, pana devine o spuma consistenta, apoi adaugi galbenusul si praful de sare, continuand sa bati;adaugi grisul cate putin, avand grija sa nu se faca cocoloase pana obtinii o compozitie potrivita ca si consistenta; cu o lingurita torni cate putin in supa fierbinte, lasand sa fiarba pentru inca 10-15 minute.
Cand au fiert si galustele, stingi focul si adaugi patrunjelul verde tocat.
Speli carnea de pui, o portionezi si o adaugi la fiert atunci cand zarzavatul este gata de jumatate;
Cand toate sunt fierte strecori supa si mai lasi sa dea cateva clocote si adaugi cubul de Maggi ;
Acum prepari galustele: bati albusul cu o furculita, pana devine o spuma consistenta, apoi adaugi galbenusul si praful de sare, continuand sa bati;adaugi grisul cate putin, avand grija sa nu se faca cocoloase pana obtinii o compozitie potrivita ca si consistenta; cu o lingurita torni cate putin in supa fierbinte, lasand sa fiarba pentru inca 10-15 minute.
Cand au fiert si galustele, stingi focul si adaugi patrunjelul verde tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu