Ingrediente
- - 20 coji de oua intregi
- - 300 g legume mexicane,congelate
- - 150 g piept de pui afumat
- - 1000 ml apa
- - 2 plicuri de gelatina granule ( 20g)
- - sare
Mod de preparare:
-Atunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul.
-Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat.
- Legumele le pui la fiert in apa (cca 750ml ) cu sare ,pana cand dau un clocot.
- Pieptul de pui il tai cubulete.
- Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic pana se lichefiaza, cu grija sa nu se fiarba (daca fierbe,se taie!).
- Lasi gelatina sa se racoreasca.
-Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit.
- Amesteci gelatina cu supa.
- Umpli cojile de oua cu legume si piept de pui, cam 1/3 si completezi cu supa.
- Lasi ouale la rece cca 3 ore.
- Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu