marți, 29 aprilie 2014

Chec cu crema de branza si ciocolata

Imi plac combinatiile-combinate, asa incat am transformat clasicul chec in ceva fistichiu ,delicios si aratos.

 

Ingrediente





  • 4 oua

  • 20 linguri de faina

  • 24 linguri de lapte

  • 20 linguri de ulei

  • 1 plic zahar vanilat

  • 1 plic praf de copt

  • 2 linguri de cacao

  • 200 g crema de branza cu smantana

  • 200 ml frisca lichida

  • 3 linguri de ciocolata rasa

  • 1 lingura zeama de lamaie


Mod de preparare:




 Bati ouale intregi cu telul impreuna cu zaharul;

000_0003

Adaugi uleiul,apoi laptele;

Adaugi faina si apoi zaharul vanilat;

000_0004

Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;

Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;

000_0006

In cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;

000_0008

Dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);

Cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;

000_0016

Intre timp bati frisca impreuna cu branza;

000_0019

Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;

000_0021

Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.

000_0026

Pofta buna!



Un comentariu: