miercuri, 7 mai 2014

OUA FABERGE'

De cand ma pregatesc pentru asa ceva! A fost dragoste la prima vedere, cand le-am gasit cautand retete speciale pentru aperitive. Si acum,am prins ocazia potrivita!

 Ingrediente
  • - 20 coji de oua intregi
  • - 300 g legume mexicane,congelate
  • - 150 g piept de pui afumat
  • - 1000 ml apa
  • - 2 plicuri de gelatina granule ( 20g)
  • - sare

 Mod de preparare:

-Atunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. 
-Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. 
- Legumele le pui la fiert in apa (cca 750ml ) cu sare ,pana cand dau un clocot.
- Pieptul de pui il tai cubulete.
- Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic pana se lichefiaza, cu grija sa nu se fiarba (daca fierbe,se taie!).
- Lasi gelatina sa se racoreasca.
-Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit.
- Amesteci gelatina cu supa.
- Umpli cojile de oua cu legume si piept de pui, cam 1/3 si completezi cu supa.
- Lasi ouale la rece cca 3 ore.
- Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu