vineri, 23 mai 2014

CHEC CU CREMA DE BRANZA SI CIOCOLATA

INGREDIENTE:

  • 4  oua
  • 20 linguri de faina
  • 24 linguri de lapte
  • 20 linguri de ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 linguri de ciocolata rasa
  • 1 lingura zeama de lamaie
MOD DE PREPARARE:

- Freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;
-Adaugi uleiul,apoi laptele;
-Adaugi faina si apoi zaharul vanilat;
-Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;
-Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;
-In cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;
-Dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);
-Cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;
-Intre timp bati frisca impreuna cu branza;
-Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;
-Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu