- 4 oua
- 20 linguri de faina
- 24 linguri de lapte
- 20 linguri de ulei
- 1 plic zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri de cacao
- 200 g crema de branza cu smantana
- 200 ml frisca lichida
- 3 linguri de ciocolata rasa
- 1 lingura zeama de lamaie
- Freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul;
-Adaugi uleiul,apoi laptele;
-Adaugi faina si apoi zaharul vanilat;
-Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;
-Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;
-In cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;
-Dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);
-Cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;
-Intre timp bati frisca impreuna cu branza;
-Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;
-Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu