Ingrediente
- 4 oua
- 20 linguri de faina
- 24 linguri de lapte
- 20 linguri de ulei
- 1 plic zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri de cacao
- 200 g crema de branza cu smantana
- 200 ml frisca lichida
- 3 linguri de ciocolata rasa
- 1 lingura zeama de lamaie
Mod de preparare:
Bati ouale intregi cu telul impreuna cu zaharul;
Adaugi uleiul,apoi laptele;
Adaugi faina si apoi zaharul vanilat;
Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie; aluatul va fi putin mai gros decat cel de clatite;
Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava;
In cealalta 1/2 adaugi cacaoa si torni in tava;
Dai la cuptor pentru cca 45 (verifici cu o scobitoare);
Cand este copt,il scoti din cuptor si lasi sa se raceasca in tava;
Intre timp bati frisca impreuna cu branza;
Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa;
Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit.
Pofta buna!
Delicios arata.Este super reteta.
RăspundețiȘtergere