duminică, 11 octombrie 2015

FILME SI CIOCOLATA, CU DRAGOSTE

     Pe vremea copilariei mele sambata seara era momentul in care toti ai casei ne adunam in sufragerie si ne uitam la film. Avand in vedere ca nu aveam alta alternativa, urmaream cu interes imaginile alb-negru care se derulau pe ecranul televizorului cu lampi sau, mai tarziu, cu circuite integrate. Noi, copiii eram fascinati de aventurile lui Margelatu' sau de cele ale lui Nea Marin.

     Am crescut si intre timp au venit si schimbarile din decembrie 1989... Si televiziunea prin cablu...Si televizoarele color...Si multitudinea de canale TV...Fiecare dintre noi avea cate un televizor in camera ( ca doar era democratie!): tata era conectat mereu la sport, mama la telenovele, fratele meu urmarea canalele de stiinte, iar eu cate putin din fiecare, mereu in cautare de ceva nou. De fapt, tanjeam dupa "seara de sambata " ,cand mama ne facea cate o cana de cacao cu lapte si ne cuibaream cu totii pe canapea,sub aceasi patura...

   Anii au trecut si m-am asezat si eu la casa mea. A fost momentul in care am readus la viata "seara de sambata ". In valtoarea treburilor zilnice aveam nevoie de un moment doar al nostru, un moment in care sa nu ne gandim la nimic altceva decat la noi si la bucuria de a fi impreuna. Verificam din timp grila de programe si stabileam ce film sau emisiune o sa urmarim. Pregateam apoi canile cu ciocolata calda ,ne cuibaream in pat si porneam televizorul.

 

    De cativa ani a intrat in viata noastra o zgatie de fetita care incet , dar sigur, a pus stapanire pe telecomanda... Am ajuns ca serile noastre sa fie impartite in doua: prima parte este dedicata filmelor pentru copii ,iar dupa ce adoarme micuta ne uitam si noi la un film de dragoste sau un meci de fotbal ori o partida de tenis. Oferta este variata ,asa incat avem de unde alege ,mai ales acum cand cei de la UPC au venit cu o oferta generoasa.
 



 Sub sloganul „Lungește-te la distracție cât vrei tu!”, UPC România dă startul unei campanii care are la bază o promoție de toamnă (Pachet Cinema & Upgrade 500 Mbps) cu reduceri suplimentare de 50% timp de 3 luni.  Practic, orice client care se abonează în perioada promoțională, achiziționând servicii cu o valoare minimă lunară de 70 lei, pentru o perioadă de 24 de luni, primește din partea celor de la UPC 50% reducere timp de trei luni + CADOU la alegere. Cadoul constă fie într-un Pachet CINEMA, fie upgrade gratuit la net de 500 mbps.


  Eu as opta pentru "pachetul Cinema". Ma veti intreba de ce, poate.  Fiindca asa as putea vedea ultimele filme acasa, in liniste... cu cana de ciocolata calda in mana si patura care ne acopera pe toti. Este,daca vreti,simbolul dragostei dintre noi si liantul care ne face sa uitam de toti si de toate.


  Este seara noastra cu filme,ciocolata si dragoste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu