marți, 6 octombrie 2015

BORS DE LEGUME CU ROSII SI LEUSTEAN



  O noua zi, o alta ciorba.
Nu stiu, dar de la o vreme, parca nu ne mai saturam de ciorbe/ supe/ borsuri...
Este adevarat ca legumele din gradina ne fac cu ochiul...
Si pentru ca prietenii de la Maggi mi-au facut o surpriza m-am gandit sa testez noul produs Bors cu rosii si leustean.




BORS DE LEGUME CU ROSII SI LEUSTEAN


Ingrediente:

  • 4 l de apa
  • 1 ceapa alba mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu/verde
  • 1 patrunjel
  • 1 dovlecel mic
  • 1 vanata mica
  • 50 ml ulei
  • un praf de sare
  • 1 plic Bors cu rosii si leustean Maggi

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si patrunjelul le cureti de coaja , la speli si le tai cat poti de marunt.
Pui uleiul in oala in care vrei sa gatesti si il incingi. Adaugi legumele tocate si le calesti la foc iute cca 1 minut. Adaugi apa  si praful de sare si lasi sa fiarba la foc mic.


Intre timp cureti vanata si dovlecelul de coaja si le tai cubulete. Apoi le adaugi in apa atunci cand  zarzavaturile sunt aproape fierte . Lasi totul la foc mic inca 30 de minute , dupa care adaugi plicul de bors cu rosii si leustean si mai lasi sa dea cateva clocote.



Stingi focul si acoperi cu un capac.
Servesti alaturi de cei dragi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu