vineri, 22 septembrie 2017

CROSTINI CU PIURE DE MAZARE SI CEVA FIN



      Nu stiu pentru voi, dar pentru mine pregatirea cinei pentru cea mica este o adevarata provocare. Daca ar fi dupa ea ar manca doar sendvici cald si pizza.
    Numai ca eu, ca o "mama rea" ce sunt, refuz categoric acest capriciu.
   Si atunci caut inspiratie pe ici, pe colo si gasesc variante care sa o atraga.


      

       CROSTINI CU PIURE DE MAZARE SI CEVA FIN




Ingrediente:

  • cateva felii de paine
  • ulei aromatizat cu oregano ( de la Lidl, insa il poti prepara si singura)
  • 1 conserva de mazare verde Home Garden
  • crema de branza cu smantana "Ceva fin" Delaco
  • 1 catel de usturoi
  • un praf de sare
  • putin piper rosu macinat ( nu este atat de iute)
  • rosii cherry
  • frunzulite de busuioc


 Mod de preparare:

   Feliile de paine le stropesti cu uleiul aromatizat si la prajezti in tigaia fierbinte, pe ambele parti, pana cand devin usor crocante.


   Mazarea o scurgi de zeama si o pui in blender. Adaugi condimentele si usturoiul si blendezi bine, pana cand se transforma intr-o pasta foarte fina.



   Pe feliile de paine intinzi un strat generos de crema de branza si unul de piure de mazare , decorezi cu felii de rosii cherry si frunzulite de busuioc si servesti totul imediat.




   Cina a fost gata in mai putin de 5 minute, iar micuta a savurat cu placere mica mea inventie.

Tips& Tricks: este singura modalitate prin care o conving sa manance mazare.


5 comentarii:

  1. Multumim pt reteta, este usoara si delicioasa😘😘👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta reteta sigur o voi face.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie si baiatului ne place mazarea, asa ca o sa avem intr-o seara si aceasta reteta preparata.

    RăspundețiȘtergere
  4. noua ne place mazarea, dar nu pot zice ca o consumam prea des..multumim pentru reteta

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi place orice mâncare care conține mazăre, super rețeta. poate o încerc și eu.

    RăspundețiȘtergere