Paste, paste, paste.
De toate tipurile, cu fel si fel de sosuri. Imaginatie sa ai ca restul vine de la sine!
Si un mic ajutor...
SOS ARRABBIATA CU MUGURI DE BAMBUS SI SALAM CHORIZO
Ingrediente:
- 1/2 ceapa alba sau una mai mica
- 1 lg ulei
- 100 g salam Chorizo picant
- 100 g muguri de bambus
- 100 ml suc de rosii
- 1 plic Maggi Ideea zilei "Penne arrabbiata"
- 150 ml apa
Mod de preparare:
Ceapa o cureti, o speli sub jet de apa rece si o toci marunt. Apoi o pui la calit in ulei, impreuna cu mugurii de bambus taiat patratele si rondelelele de salam Chorizo, timp de 2 minute.
Adaugi sucul de rosii si lasi la foc mic 2 minute, timp in care amesteci sosul arrabbiata cu apa.
Torni amestecul peste sosul din tigaie si amesteci continuu timp de cca 5 minute, pana cand se omogenizeaza bine si capata consistenta unei smantani subtiri.
Il servesti imediat alaturi de spaghete tricolore.
Tip& Tricks: daca ti se pare prea picant poti servi sosul cu cascaval ras deasupra.
Sa aveti pofta!
Multumesc pentru reteta.
RăspundețiȘtergereMa incanti de fiecare data cu retele tale.
RăspundețiȘtergerearata minunat
RăspundețiȘtergereImi plac tare mult pastele!
RăspundețiȘtergereNu am facut-o pentru ca nu am gasit muguri de bambus.
RăspundețiȘtergere