E cald...foarte cald deja si incerc sa petrec cat mai putin timp in bucatarie. Si cum ador sa gatesc la cuptor iata Ideea zilei de astazi:
PUI FRAGED CU USTUROI SI LEGUME AITE
Ingrediente:
- 4 pulpe intregi
- 1 plic Maggi Ideea zilei "pui cu usturoi"
- 1 lg ulei de masline
- legume asortate congelate
- 50 g unt
- 3 catei de usturoi
- 50 ml apa
- un praf de sare
Mod de preparare:
Pulpele le cureti si le speli bine, apoi le portionezi. Le ungi cu uleiul de masline si apoi le condimentezi cu Maggi.
Introduci pulpele in punga speciala pe care o intepi din loc in loc cu o scobitoare si le dai la cuptor cca 45 minute. Daca sunt bine facute, desfaci punga si le lasi sa se rumeneasca.
In acest moment pui untul la topit intr-o tigaie wok , adaugi legumele, apa, un praf de sare si usturoiul tocat marunt. Le lasi la foc mic pana cand scade apa, maximum 10 minute.
Servesti totul imediat, cu multa dragoste.
Tips& Tricks: uleiul de masline face ca pulpele sa fie crocante la suprafata si suculente la interior.
Wow ,ce bine arată! Poftă bună!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata si cred ca este delicios.
RăspundețiȘtergereSimpla reteta, dar delicioasa.
RăspundețiȘtergereSimpla reteta, dar delicioasa.
RăspundețiȘtergereDraga mea pregătești numai bunătăți 😍
RăspundețiȘtergereDraga mea pregătești numai bunătăți 😍
RăspundețiȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereGatesc deseori pui cu legume la cuptor!
RăspundețiȘtergerePe atat de simplu, pe atat de gustos.
RăspundețiȘtergere