duminică, 20 septembrie 2015

SUPA DE PASTAI



  Se pare ca este saptamana ciorbelor. M-am invatat sa gatesc putin si des.
Micuta mea a botezat aceasta supa "supa de fasole lunga"...


SUPA DE PASTAI




Ingrediente:

  • 3 l apa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 500 g fasole verde
  • sare
  • 1 cub Maggi de vita
  • 200 g smantana

Mod de preparare:

Ceapa si morcovii se curata si se toaca marunt.
Faolea verde se curata de capete, se spala si se rupe bucati de cca 2-3 cm.
Apa se pune la foc cu putina sare.
Cand incepe sa fiarba se adauga ceapa, morcovii si fasolea verde.
Lasi la foc mic pana cand pastaile sunt bine fierte. Adaugi un cub Maggi cu gust de vita si mai lasi la foc 10 minute, apoi stingi focul.
Cand  s-a racorit adaugi smantana diluata cu supa si acoperi cu un capac.
Servesti cu ardei iute si/sau smantana alaturi de cei dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu