Ca tot avem parte de o vara lunga si frumoasa, iar gradinile sunt inca pline de arome si culori m-am gandit sa prepar o supa delicioasa si rapida.
SUPA-CREMA DE ROSII
Ingrediente:
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa alba
- 1 patrunjel radacina
- 1 cartof
- 1/2 de telina potrivita
- 4-5 rosii mari si carnoase
- 1 cub Maggi Legume
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare. Cand sunt aproape fierte adaugi cubul Maggi si mai lasi sa fiarba la foc mic ica 10 minute.
Cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deoparte; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical .
Rosiile le speli, le oparesti si le decojesti , dupa care le pui in blender si le pasezi.
Adaugi rosiile pasate peste legume si subtiezi cu supa.
Servesti cu paine prajita si decorata cu frunze de patrunjel...alaturi de cei dragi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu