luni, 14 septembrie 2015

DEZAMAGIREA INCEPUTULUI DE AN SCOLAR



  As fi vrut sa scriu despre sperante si asteptari in ceea ce priveste invatatura. Dar...

Scoala noastra a intrat in renovare in luna iunie 2015...practic, imediat dupa sfarsitul anului scolar. Cu promisiunea ca septembrie ne va gasi intr-o scoala moderna, cu laboratoare de ultima generatie...
 Numai ca socoteala din iunie nu s-a potrivit cu cea din septembrie!
 Anul scolar 2015-2016 incepe in plin santier!



Curtea arata ca dupa bombardament! Parapeti cat vezi cu ochii! O singura cale de accea pentru cele 2 corpuri ramase functionale! Dar COPIII VOR TRECE PE LA PARTERUL UNEI CLADIRI DE JUMATATE DEMOLATA! A plouat, dar nimeni nu s-a gandit la consecinte: acoperisul decopertat a permis infiltrarea apei pana la parter! Este un DEZASTRU!

Domnilor constructori! Dumneavoastra aveti copii? V-ar placea sa invete in astfel de conditii? Ce ati facut toata vara?

Ce folos ca avem o scoala acreditata la nivel european? Ce folos ca avem profesori si invatatori de cea mai inalta clasa?

Acum vor mai avea o grija in plus, mai mare ca si pana acum: securitatea copiilor nostri!!!!!!!!!!!!

Copii care vor merge la scoala in 2 schimburi...Copii care ar fi trebuit sa se bucure din plin de prima zi de scoala....DAR SUNT DEZAMAGITI!

As vrea sa le fi vazut privirile...


Un comentariu:

  1. :"Ne-a luat pe nepregatite" inceputul scolii! Cam asa se spune pe la noi si cu iarna si cu altele....Halal inceput de an scolar, cladirea scolii se vede de dupa garduri ca la puscarie....Multumim Romania !!!

    RăspundețiȘtergere