luni, 13 ianuarie 2020

PRĂJITURĂ ALBĂ CA ZĂPADA...ÎMBUJORATĂ 😁



  Nu sunt "ambasador" Dr.Oetker, dar îmi plac produsele lor și le folosesc cu succes în bucătărie. Pentru că îmi ușurează munca. Și sunt de calitate. 

  Ultimul produs lansat pe piata este reprezentat de foile gata coapte. Am primit si eu cate un pachet din fiecare ( foi simple, foi cu cacao si foi subtiri), astfel incat prepararea unei prajitur a devenit extrem de simpla.


      PRĂJITURĂ ALBĂ CA ZĂPADA...ÎMBUJORATĂ 😁




Ingrediente:

  • 1 pachet foi simple Dr. Oetker
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie Dr. Oetker
  • 200 g unt
  • 250 ml lapte
  • 1 ceasca dulceata de caise si capsuni
  • 3 lg nuca de cocos

Mod de preparare:

 Prepari crema conform indicatiilor de pe ambalaj si o imparti in 3 parti egale.
 Asezi o foaie in tava si intinzi crema , apoi asezi presand usor cea de a doua foaie. Intinzi dulceata si presari nuca de cocos, asezi a 3-a foie, apoi din nou crema, ultima foaie si iar crema. Presari nuca de cocos si dai tava la rece pentru 2 ore.


  Portionezi prajitura cu un cutit umed si servesti cu drag. 

 Foile se inmoaie frumos si "se topesc in gura" , vorba mamei-soacre.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu