Natura se dezmorteste incet-incet si incerc sa aduc putina culoare in farfurie.
SALATA DE PRIMAVARA
Ingrediente:
- 1 plic Maggi Fidelicios de vita
- 50 g salata rucola ( cam o mana buna)
- 2 ridichi de luna
- branza de capra "rulou a' la Provonce" La Colline
- 4 felii Jamon Serano
- piper Kotanyi
Mod de preparare:
Fideliciosul il prepari conform indicatiilor de pe ambalaj si scoti fideaua.
Rucola o speli sub jet de apa rece si o scurgi bine pe un prosop.
Ridichile le speli si le tai felii.
Intr-un bol asezi rucola, ridichile, bucatile de branza si Jamon , apoi adaugi fideaua si putin piper proaspat macinat si amesteci usor.
Servesti imediat cu mare pofta.
arata super bine,multumim frumos
RăspundețiȘtergerechiar in seara asta am mancat o salata
RăspundețiȘtergereSuper reteta.
RăspundețiȘtergereArata apetisant. Nu am mai facut niciodata salata cu fidea, cu penne am mai facut.
RăspundețiȘtergereDe incercat!
RăspundețiȘtergereO sa incerc si eu reteta propusa! <3
RăspundețiȘtergereSuper reteta!!
RăspundețiȘtergere