Sfarsit de saptamana normal. Si o reteta mestesugita. Sper sa va placa.
PULPE DE PUI IN CRUSTA DE CIOLAN AFUMAT
Ingrediente:
- 10 pulpe de pui inferioare
- condiment Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
- 10 felii de ciolan afumat
- 2 lg ulei de rapita
- mai ai nevoie de o tava suficient de mare, scobitori si hartie pentru copt.
Mod de preparare:
Pulpele de pui le cureti, le speli sub jet de apa rece , le condimentezi cu Maggi si le dai la rece 30 de minute.
In tava torni uleiul.
Fiecare pulpa o infasori in felia de ciolan afumat, o fixezi cu scobitoarea si o asezi in tava.
Acoperi tava cu hartie pentru copt si dai la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute. Apoi inlaturi hartia si mai lasi inca 15 minute , pentru a se rumeni frumos.
Servesti alaturi de garnitura preferata si multa dragoste, impreuna cu familia .
Tips& Tricks: hartia pentru copt mentine aromele fara a avea efectele toxice ale foliei de aluminiu.
Mi-ai făcut o pofta! 😍
RăspundețiȘtergereCe faina este aceasta reteta.
RăspundețiȘtergereNu m-as fi gandit niciodata sa combin carnea de pui proaspata cu carne de porc afumata.
RăspundețiȘtergerecred ca miroase si foarte bine, ca de aratat arata delicios.
RăspundețiȘtergere