sâmbătă, 6 decembrie 2014

CADOURI PENTRU COPIII INTELIGENTI


  - Mami, mami! Uite ce am gasit!






- E superba, iubito!
- Ii faci o poza? Dar asa, de aproape, ca sa se vada ce frumos straluceste.
- Incerc...
- Mami, ai terminat? Hai sa vezi ce albina  frumoasa! Dar vino tiptil sa nu o sperii...





Poti sa ii faci o poza?
- Incerc...
- Ce n-as da sa vad cum sunt facute aripioarele ...Si cum arata polenul ...Stii mami, dar iarba din ce e facuta?...Ia uite ce frunza interesanta! Oare daca ii faci o poza si o marim pe calculator o sa vedem cum arata pe dinautru?
- Nu stiu draga mea...O sa incerc...






- Hai sa ne jucam la nisip...

   Cam asa arata escapadele noastre in parc. Si sunt multe. Fetita mea prefera sa se joace afara, sa alerge dupa fluturi sau sa caute "comori". Cotrobaie prin nisip si iarba dupa pietricele, monede, frunze...orice poate fi catalogat drept "ciudat si frumos". Avea un an si cateva luni cand a gasit o pietricica alba, ca o semiluna. A luat-o in manuta si mi-a aratat-o zicand:"Mami, luna!". Este o mica-mare curioasa plina de imaginatie.

  Si pentru ca un astfel de copil trebuie incurajat, m-am gandit sa ii cumpar o camera foto cu care sa isi imortalizeze descoperirile si "comorile" . Dar este prea mica pentru asa ceva. Insa, tot cautand eu , mi-am zis ca n-ar fi rau sa imi largesc putin aria de interes si in zona gadget-urilor. Si n-am gresit deloc! Am gasit un Microscop Digital Portabil perfect pentru zgatia mea.


   Este un  gadget cu care poți studia micro-universul ce te înconjoară. Este o combinație de microscop cu cameră foto compactă, care mărește de până la 544 de ori si redă imaginea pe un ecran color de 2,7" TFT.
   Poate filma și fotografia tot ce te interesează pentru a putea studia imaginea mai tarziu sau a o păstra drept dovadă.







   O să-i placă pentru ca este  ultra-portabil si are capacitate de a mări imaginea de până la 544 de ori ,cu afișaj color TFT de 2,7". Pentru copiii pasionați de știință este un bun instrument pentru a descoperi lumea din jurul lor.

   Iata o mostra , de cum arata frunza de azalee:





   Nu-i asa ca vi se face dor de orele de botanica din scoala? Mie da! Si cred ca ne-am distra de minune impreuna studiind gazele, firisoarele de iarba si , de ce nu?chiar picaturile ploaie . Am petrece timp de calitate, mama si fiica si am invata despre minunatiile vietii.

  Si cum Mos Craciun este mereu deschis la "actualizarea" listelor primite de la copilasi, poate v-am dat o idee de un cadou destept pentru copilasii vostri inteligenti. Unde il puteti gasi?





Pe http://www.fungadgets.ro  , pasionații de gadget-uri inteligente și utile, de tehnologie și de aplicațiile ei, care ne fac viaţa mai ușoară și mai plăcută. Caută cele mai interesante gadgeturi, cele care au acel efect UaaU, și le importă în România.

Ce ziceti?  V-am convins? Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant . Intrati pe site si convingeti-va!

Un comentariu: