sâmbătă, 13 decembrie 2014

CAND 1 + 1 = 3 => MOBILA NOUA!



    La inceput a fost doar EL,   singur  si apartamentul lui... un loc de unde pleca si unde se intorcea : CASA lui. Manca la mama, astfel incat bucataria era o necunoscuta pentru el...Dormitorul era locul unde dormea...si atat...iar livingul era pentru prieteni- un meci, o bere, un covrigel...
   Apoi a aparut EA si i-a schimbat tot universul: bucataria a devenit loc de meditatie langa o cana de cafea...Dormitorul s-a transformat in martorul noptilor nedormite...Iar livingul ducea dorul prietenilor de altadata...
  Pana in ziua in care EA pus stapanire pe tot: bucataria a devenit laboratorul in care crea adevarate delicii...Dormitorul a devenit martorul noptilor de dragoste ...Iar livingul s-a umplut de alti prieteni, cu copii!
  ...Si a intrat in viata lor MICA MINUNE!  Bucataria s-a umplut de biberoane si castronele...Dormitorul a fost luat cu asalt de scutece si scantece...Iar in living s-a asternut linistea...


  Anii au trecut si mica-minune a crescut. Are acum nevoie de spatiul ei...si parintii la fel. Asa incat, s-au hotarat sa renoveze apartamentul si sa schimbe mobila.

  Ar avea nevoie de un dormitor  nou, cu un pat urias, in care sa incapa toti trei...daca va fi nevoie.





   Un dormitor cu un dulap mare si mult spatiu doar pentru ei doi, pentru fotografiile de familie si micile amintiri. M-a atras in primul rand combinatia de culori , foarte eleganta si usor de accesorizat. Punctul forte mi se pare dulapul cu usi culisante: castigi astfel spatiu si este foarte incapator. Iar comoda cu sertare este o idee foarte practica. Eu as mai adauga o biblioteca si astfel mi-as crea dormitorul mult visat!

   Bucataria si-a reintrat in drepturi: laboratorul experimentelor culinare si al retetelor traditionale, locul unde familia se aduna la masa. Si pentru ca de multe ori servitul mesei se prelungeste cu "povesti la gura sobei" , e nevoie de niste scaune confortabile , care sa te imbie sa mai stai.


 Cu structura cromata si sezutul tapitat cu piele ecologica  sunt foarte practice , fiind usor de intretinut .Se asorteaza usor cu orice tip de mobilier .

   O data cu marirea familiei, a crescut si numarul musafirilor, nu-i asa? Si cum aniversarilor si intalnirilor cu prietenii le sta bine la o masa imbelsugata, este nevoie de un accesoriu pe masura: o masa mare, extensibila , pe care sa se insiruie deliciile create de gospodina casei.







   O masa cu blat din sticla sablata, de 10 mm grosime , va fi cu siguranta remarcata si va pune in valoare preparatele  create. Iar atunci cand musafirii au plecat, o aduni frumos si va sta cuminte pana la urmatoarea reuninune.

  In noianul de oferte de mobila , de la producatori mai mari sau mai mici, este important sa alegi exact ceea ce ti se potriveste ca si personalitate,  stil, calitate, pret, configuratia apartamentului ori a casei tale. Mie imi place stilul celor de la






Ce ziceti? Mi se potriveste?



Scaunul Asia 2 este un scaun robust si elegant. Scaunul are  structura cromata si sezut tapitat cu piele ecologica crem.Este disponibil cu ornament cires sau wenge.
Dimensiuni:
Inlatime spatar - 101,5 cm, Inaltime sezut - 45,5 cm, Latime sezut - 45 cm, Adancime sezut - 45 cm
- See more at: http://www.mobila-ghencea.ro/index.php/scaun-bucatarie-asia-2.html#sthash.hSorfqaU.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu