luni, 29 decembrie 2014

BRIOSE DE LEGUME CU CASCAVAL



Un aperitiv special pentru zilele de sarbatoare.



INGREDIENTE:

- 300 g legume mexicane congelate
- 500 ml apa
- 2 lg maggi intensavor gust de legume
- 100 g cascaval
- 2 plicuri de gelatina alimentara - 20 g

MOD DE PREPARARE:

- Legumele congelate le pui la fiert in apa si adaugi 2 linguri de Maggi. Lasi cat sa dea un clocot, apoi le strecori.


- Tai cascavalul cubulete.
- Pui gelatina la umflat in 200 ml de apa rece.
- Asezi cascavalul si cateva legume in formele pentru briose.


- Cand gelatina este umflata o pui la foc mic pana cand se lichefiaza, dar ai grija sa nu fiarba! Adaugi gelatina in supa si pui cate 2 linguri in fiecare forma.
- Mai adaugi legume si copletezi cu supa.


-Dai la rece pentru cca 2 ore.

Cand le servesti, le scoti din forma.




POFTA BUNA!

2 comentarii: