vineri, 30 decembrie 2016

RULADA DE CASCAVAL



      Ce sa fie, ce sa fie? Ama trebaluieste prin bucatarie... Un aperitiv rapid, gustos si...frumos...


                                 RULADA DE CASCAVAL





Ingrediente:
  • 1 buc cascaval 450 g
  • 1 cutie crema de branza pufoasa Delaco
  • 2 lg smantana grasa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 100 g masline negre fara samburi
  • sare Kotanyi
  • piper macinat Kotanyi
  • un vf de lingurita Maggi inensavor legume

Mod de preparare:

    Cascavalul il pui la fiert intr-o oala cu apa, cu ambalajul de plastic cu tot! pentru cca 15 minute.


    Desfaci ambalajul si asezi cascavalul moale pe folie alimentara, apoi il intinzi intr-o foaie de aproximativ 3 mm cu ajutorul sucitorului sau cu mana, daca iti este mai usor ( eu asa am facut...).


   Cat timp fierbe cascavalul tai cubulete mici ardeii si maslinele si amesteci crema de branza cu smantana , sare si piper dupa gust si Maggi. 


   Dupa ce ai format foaia de cascaval intinzi crema de branza si presari uniform ardeii si maslinele.


    Rulezi cu grija, cu ajutorul foliei si formezi o rulada bine stransa pe care o dai la frigider pentru 3 ore.


   Servesti taiata felii diagonale .


   Pofta buna!

   Tips&tricks: ai grija ca bucata de cascaval pe care o folosesti sa fie cat mai plata, altfel risti sa nu se topeasca in intregime.




Un comentariu:

  1. Este super aceasta rulada.Si eu am facut-o de cateva cu diverse umpluturi.

    RăspundețiȘtergere