marți, 25 noiembrie 2014

FII ISTET: GO CLEVER!


  Maine TREBUIE:

1. sa duc copilul la scoala
2. sa fac cumparaturi
3. sa gatesc
4. sa calc
5. sa merg dupa copil la scoala
6. sa fac temele
7. sa sa ma joc
8. sa pregatesc hainele pentru a doua zi
9. sa stau la "un pahar de vorba" cu sotul meu
10. sa culc copilul
11. sa merg si la serviciu
12. sa nu uit sa fiu "femeie"
13. sa citesc macar o pagina din cartea care sta pe noptiera de...
14. sa scriu ceva pe blog
15. sa dorm
...............................................

   Si lista ar mai putea continua, iar ziua are numai 24 de ore! Noroc ca s-au inventat post-it-urile si agenda si...tableta. Ce legatura are tableta cu toate astea? E simplu: o folosesc pe post de...post-it!
Cum? Citeste!

   Asadar, apesi pe un buton si pornesti tableta INSIGNIA 800 WIN . Simplu, nu? Deschizi apoi aplicatiile si incepi...

1. Notezi in calendar toate zilele de nastere pe care ti le amintesti...sau nu ( revii alta data, nu-i stress!)...setezi alarma si cu siguranta, nu vei uita sa le spui un  "La Multi Ani". Pe durata licentei MS Ofiice ai 60 de minute gratuite pe Skype pentru a efectua apeluri telefonice in orice retea. Cu modem 3G incorporat oferă acces convenabil si rapid la internet , oriunde ai fi , iti permite să utilizezi tableta si ca un telefon .

2. Se intampla sa iti faci o programare la medic sau sa se anunte o sedinta cu parintii: agenda electronica  iti vine in ajutor!

3.Esti o "master chef" la tine in bucatarie si nu vrei sa iti ratacesti retele - deschizi un fisier si notezi totul acolo; ba, in plus, poti insera si niste poze facute "la cald", direct cu tableta! Ai la dispozitie 1TB sa salvezi fisiere, fotografii sau documente de care te poti bucura mereu. Te vei delecta cu imagini clare si culori naturale , din toate unghiurile de vizualizare.

4.Ti-ai facut lista de cumparaturi, dar ai uitat-o acasa...cunosti scenariul, nu-i asa? Dar daca ti-ai fi notat totul in "memoria virtuala", acest lucru nu s-ar fi intamplat! Are un design elegant si poate fi tinuta intr-o mana... si incape si in poseta ! 

5.Trebuie sa ajungi la o intalnire importanta, dar ti-ai ratacit oglinda? Nu-i nimic: ecranul capacitiv de 8 inci iti vine in ajutor!

6.Ai ajuns acasa si vrei sa te relaxezi cateva minute, dar nu este nimic interesant la televizor...se intampla destul de des...ce-ai zice sa citesti o revista sau o carte, sa vizionezi filme sau poze ori sa te delectezi cu un joc? Avand in vedere ca vine cu Windows ™ 8.1 si MS Office 365 preinstalat, la pachet, permite o nouă dimensiune a performanței si o experienta complet noua.


7. Si pentru ca "tacamul sa fie complet"  App GOCLEVER OTA iti vine in ajutor, realizand actualizarile necesare in mod automat,fără a fi nevoie de un cablu USB sau o conexiune Bluetooth locală.

Ce ziceti? Nu-i asa ca e grozava "tinerea mea de minte"? Este! 
Unde am gasit-o? La GoClever ... 

"De mai bine de 7 ani, GOCLEVER a furnizat solutii in domeniul produselor electronice de larg consum si a oferit cel mai bun raport calitate-pret. Ne concetram pe clientii care cauta echipamente avansate tehnologic, adaptate cerintelor Europene. Strategia noastra este sa oferim echipamente electronice inovative si usor de utilizat ce indeplinesc cerintele clientilor la cele mai bune preturi, mentinand in acelasi timp fiabilitatea ridicata a produselor si gradul de satisfactie al clientilor. Strategia noastra a fost apreciata de milioane de clienti in peste 20 de tari. Incorporam ce este mai bun din stilul de viata Asiatic si cel European, profitand de sinergia creata."

In portofoliul lor gasiti:
- tablete
- tablete pentru copii
- Smartphoneuri
- Hybrid
- DVR
- GPS-uri
- DVB-T-uri
- Gamepad
- Periferice
- Accesorii

Voua ce v-ar placea?







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu