joi, 20 noiembrie 2014

BLACK FRIDAY LA DWYN!

Comunicat de presa campania Dwyn: De pe dwyn.ro poti sa cumperi aproape orice! De Black Friday, dwyn.ro iti pregateste reduceri fenomenale de pana la 90%.

dwyn.ro – televizoare de la 249 lei Si nu doar atat!
Pentru evenimentul anului, Black Friday 2014, echipa Dwyn Shop a inceput pregatirile inca din vara: negocieri cu furnizorii privind produsele dar si serviciile de depozitare si logistica, configurarea serverelor, planificarea tuturor activitatilor.
In data de 21 noiembrie, pe site-ul Dwyn.ro vor fi afisate reduceri de pana la 90%, iar clientii vor putea profita de preturi speciale pentru o gama larga de televizoare, telefoane, laptopuri, tablete, jucarii si accesorii pentru copii, electrocasnice mari si mici, incorporabile si alte gadgeturi atractive.
Printre produsele din gama premium pe care www.dwyn.ro le va avea in oferta de BlackFriday se pot mentiona: un Smart TV cu rezolutie Ultra HD 4k ce va avea un discount de 2.600 RON, un laptop de ultima generatie cu un procesor puternic (Intel Core i7) care va putea fi achizitionat cu un discount de 1000 RON, unsmartphone ultima generatie ce va avea un discount de 500ron!
De Black Friday, oferim livrare gratuita in Bucuresti si restul tarii la peste 20.000 produse si posibilitatea de a alege dintre multiplele variante de plata: online, in rate, la domiciliu sau in showroomul Dwyn Shop. Echipa noastra de logistica si livrari este deja la linia de start, pregatita sa livreze produsele in cel mai scurt timp posibil.
Dwyn.ro este magazinul online cu experienta de peste 10 ani in e-commerce iar scopul nostru a fost, inca de la inceput, crearea unei companii care sa satisfaca asteptarile consumatorilor si sa-si pastreze standardul de calitate in livrarea serviciilor.
Cautam permanent sa furnizam bunuri si servicii de inalta calitate, la preturi avantajoase. Avem parteneriate semnate cu producatorii si distribuitorii autorizati impreuna cu care garantam calitatea produselor.
In afara de reduceri si oferte speciale oferite permanent, de livrarea in acceasi zi si de o selectie riguroasa a produselor de pe site, consilierii website-ului sunt pregatiti sa raspunda oricaror intrebari pe care le ai.
Fii cu ochii pe noi de Black Friday! Numaratoarea inversa a inceput!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu