joi, 20 noiembrie 2014

CALITATILE UNUI BUCATAR DESAVARSIT


 Provocare: Care sunt, pentru voi, calitatile unui bucatar desavarsit?

Eu vin cu cateva propuneri:
1. pasiune
2.ingeniozitate
3. capacitatea de a face mai multe lucruri deodata
4.bun organizator
5. viziune asupra detaliilor

Voi ce spuneti? Astept comentarii si sfaturi.


40 de comentarii:

  1. pai cred ca pentru a putea fi un bucatar desavarsit ai nevoie de cate putin din fiecare si de maiestria de a le imbina pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Placerea de a crea cele mai bune feluri de mancare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gasesc nimerite calitatile alese de tine. As adauga TALENT INNASCUT. Ma stiu pe mine, doar prin exercitiu sustinut am ajuns sa ma pricep catusi de putin in bucatarie. Nu am... talent si cu asta basta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate cumulate intr-adevar intrunesc calitatile unui bucatar desavarsit dar eu cred ca pasiunea e ceea ce ii trebuie unui viitor bucatar ca sa devina foarte bun in ale bucatariei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt a fi un bucătar desăvârșit trebuie sa îți placa cea ce faci. Si sa pui suflet in tot doar având aceste calități poți fi un bucătar de succes. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. pasiunea si talentul cred eu ca definesc un bucatar desavarsit

    RăspundețiȘtergere
  7. sa iti placa ceea ce faci, sa ai rabdare, sa ai simtul gustului, sa lucrezi ingrijit si igienic

    RăspundețiȘtergere
  8. DACA GATESTI ODATA FIIND BARBAT SI TI-A IESIT / NEVASTA ITI VA SPUNE CA ESTI CEL NIMERIT!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Aici e cam greu sa sintetizez: Sa fii BARBAT?

      Ștergere
  9. Eu as mai adauga talent si rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rabdare si dorinta de a invata mereu ceva nou,zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca in primul rand trebuie sa fi pasionat...iar dupa sa ai putin din toate.Sa ai si putini bani...dar calitatile sunt necesare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu sunt de parere ca in primul rand conteaza pasiunea si talentul

    RăspundețiȘtergere
  13. un bucatar desavarsit este acel bucatar care se poate descurca in bucatarie cu ce are,nu este neaparat sa resprecte o reteta daca nu are toate ingredintele,este nevoie de putina inspiratie si totul va iesi struna:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Pasiune,exercitiu si rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Talent,dorinta si disponibilitatea de a invata si experimenta, rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  16. 1. pasiune
    2.ingeniozitate
    3. capacitatea de a face mai multe lucruri deodata
    4 organizare buna
    rabdarea talentul si pasiunea este importanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. PASIUNE, INGENIOZITATE, ORGANIZARE,RABDARE, TALENT

      Ștergere
  17. Pasiune mare si indemanare dar mai ales GUST!

    RăspundețiȘtergere