Am facut atat de multe supe/ciorbe/borsuri in ultimul timp, incat incep sa fac combinatii-combinate.
SUPA DE ROSII CU GALUSTE
Ingrediente:
A. supa
- 500 ml suc de rosii
- 2 morcovi
- 1 lingura de ulei
- 1/2 telina
- 1 ceapa alba
- 1 lingurita de zahar
- 1 praf de sare
- 1 lingura Maggi Intesavor de legume
- 1 lingura Maggi Bors
- 2-3 fire de patrunjel verde
- 1 ou
- 3-4 linguri de gris
Cureti morcovii ,telina si ceapa , le speli si le pui la fiert in apa incalzita cu praful de sare.
Cand sunt fierte strecori supa si pui zarzavatul deoparte ( il poti folosi la un alt preparat). In supa adaugi bulionul si lasi la fiert la foc mic cca 10 minute.
Intre timp prepari galustele: bati oul cu furculita si adaugi grisul in ploaie pana cand compozitia se tine de furculita.
Iei cu lingurita din compozitia de galuste si pui in supa. Adaugi Maggi legume si bors si lasi sa fiarba la foc mic pana cand galustele se ridica deasupra ( cca 20 minute).
La final potrivesti de sare, adaugi zaharul si uleiul si mai lasi sa dea 2-3 clocote.
Servesti alaturi de cei dragi, cu patrunjel verde tocat si multa dragoste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu