duminică, 1 noiembrie 2015

CINE ARE ARIPI DE ZBURAT, SA ZBOARE!



Uneori te simti asa:

Se uita-n oglinda,
dar nu se zareste-
o umbra-alburie,
gri-cenusie,
aplecta, rotita
sta rasucita...
Cauta un punct de sprijin
o stea;
o gaura neagra
traieste in ea,
cu volburi de lacrimi
si ganduri razlete,
un zambet amar...
grimasa...
Tristete.

   Si simti nevoia unei pete de culoare care sa te repuna pe linia de plutire. Iar cea mai buna terapie este cumpararea unei rochite: iti va oferi incredere, te va pune in valoare, iti va readuce buna dispozitie.

    De ce spun asta? Pentru ca rochia a fost dintotdeauna obiectul vestimentar care a intruchipat cel mai bine conceptul de feminitate. Nu degeaba Hubert de Givenchy spunea ca adevarata moda presupune ca rochia sa urmareasca silueta unei femei si nu invers!

   Te asezi in fata calculatorului si cauti "rochii "...De fapt, cauti ACEA ROCHIE...Rasfoiesti magazinele on-line si parca nimic nu ti se lipeste de suflet. Reclamele iti traverseaza ecranul si iti fulgera retina:  imprimeuri, promotii spectaculoase, colectii noi , rochii de seara , culori in trend ...


Ellis mic


  Stai putin! Unde era rochia aceea?

   Click: casa de modă ELLIS ...








    Perfecta pentru petrecerea de Revelion! Ai fi o adevarata aparitie...puternica si seducatoare. Imaginea ta va persista in mintea celor din jur mult timp dupa ce tu vei pleca. Alaturi de parfumul potrivit si accesoriile perfecte vei fi zeita serii.
   Cu 25 de ani de experienta in spate, Eli Laslean este etalonul in ceea ce inseamna "daca vrei cu adevarat, poti"! A inteles ca succesul ei se datoreaza fericirii pe care o aduce miilor de femei care ii poarta hainele. Haine create cu pasiune pentru pasiune. Fiindca, trebuie sa recunoastem: rochiile frumoase sunt o pasiune a noastra, a femeilor.


   Imbraca-te, deschide-ti aripile si zboara! Precum un fluture spectaculos ...e timpul sa te metamorfozezi intr-o femeie sofisticata si eleganta, inteleapta si puternica! Si daca ai vre-o indoiala exista oameni care te pot ajuta. On-line. Nu trebuie sa te deplasezi la cine stie ce cabinet ori sa platesti sume exorbitante. 




ChicElite_slogan

   Chic-Elite este o comunitate , o platforma pe care orice femeie poate sa isi creeze cont, sa puna intrebari si sa primeasca sfaturi pe diverse teme:
  • psihologie - Carmen Mirela Lavric
  • business si personal finance - Liviu Pasat
  •  strategie, antreprenoriat, HR, leadership - Dr. Lavinia Rasca
  • coaching executiv - Madi Radulescu
  • marketing - Sorina Bradea
  • drept - Georgiana Raluca Trandafir
  • estetica -  Mirela Paduraru
  • fotografie si arte vizuale -  Amalia Savinescu
  • literatura si relatii interpersonale -  Corina Ozon
  • multimedia -  Simona Gabriela Buzatu
    Dupa cum vezi este acoperita toata plaja de probleme pe care le-ai putea avea: de la lipsa de incredere in propriile forte pana la crearea unei noi imagini mulate perfect pe personalitatea ta, de la deschiderea unei noi afaceri pana la relansarea uneia vechi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa inveti sa aplici ceea ce stii deja din experienta ori de pe bancile scolii. De cele mai multe ori nu ai nevoie decat de un declic care sa iti deschida noi oportunitati: sunt acolo, in mintea ta, dar nu reusesti sa le pui in practica din diverse motive.

     Ei bine, aici intervin mentorii , coachi-i, colaboratorii si prietenele . Ele sunt cele care te vor ajuta sa te apropii de ceea ce iti doresti - sens, implinire, fericire. Pentru ca tu, la randul tau, sa le poti ajuta pe femeile din jurul tau: colege de serviciu, vecine sau prietene, mamici de la scoala. 

    Uite, eu de exemplu, sunt fiziokinetoterapeut. As putea fi un bun consultant pe teme de sanatate sau intretinere corporala. Le-as putea sfatui ce program de kinetoterapie sa adopte pentru a fi in forma si a se simti increzatoare .

   Porneste la drum si gandeste-te ca dacă aceasta rochie ar umbla de una singură pe bulevard, cu siguranta cineva ar urmări-o de la un capăt  la celălalt al orasului şi când ar ajunge-o din urmă, i-ar spune: "Aşteaptă, rochie fermecătoare! Aş vrea s-o cunoşti pe ... Sunteţi făcute una pentru cealaltă."

O noua proba dusa la bun sfarsit pentru SuperBlog 2015.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu