sâmbătă, 21 noiembrie 2015

CIORBA DE PERISOARE 2



  Micuta mea s-a indragostit de "Ciorba de verisoare" . Asa incat mami executa ...


CIORBA DE PERISOARE





Ingrediente:
  • 1 rasol de vita
  • 2 linguri de orez
  • 1 dovlecel
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri Maggi Bors
  • 2 morcovi
Pentru perisoare:
  • 500 g carne tocata
  • 1 cartof
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • sare
  • piper
 Mod de preparare:

 Amesteci ceapa tocata marunt cu carnea tocata, orezul, oul, sare si piper dupa gust, apoi adaugi cartoful dat prin razatoare.
 Omogenizezi si, cu mana umeda, formezi perisoarele ( de marimea unei nuci) si le asezi pe un blat.

Speli rasolul de vita si il pui la fiert in cca 3 litri de apa. Il spumezi si il lasi sa fiarba .

Adaugi in zeama dovlecelul taiat cubulete , orezul , morcovii dati pe razatoarea mare si bulionul si lasi la fiert 15 minute.

Pui perisoarele in zeama si lasi sa fiarba la foc mic, pana cand se ridica deasupra.

Adaugi Maggi bors si mai lasi inca 5 minute.




Servesti cu mare pofta alaturi de cei dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu