vineri, 18 noiembrie 2016

PULPE FRAGEDE CU USTUROI



 Stiu ca a inceput Postul Craciunului, dar copiii si batranii au dezlegare. Motiv pentru care gatesc si altceva.


PULPE FRAGEDE CU USTUROI



Ingrediente:
  • 4 pulpe intregi de pui ( de la mama)
  • 1 plic Maggi Ideea zilei "pui fraged cu usturoi" si punga magica
  • 1 pahar de bere ( 100 ml)
  • 1 vf cutit de sare de mare Kotany
  • 1 vf de cutit de piper Kotanyi

Mod de preparare:

Pulpele le tai in doua  , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute.

Aprinzi focul la cuptor.



Cand cuptorul este fierbinte condimentezi pulpele cu condimentul Maggi si le asezi in punga, in tava cuptorului si le lasi 45 de minute.



Dupa acest timp, desfaci punga, stropesti pulpele cu restul de bere si mai lasi inca 10 minute, ca sa se rumeneasca frumos.


Servesti pulpele cu dulceata de ardei iute si garnitura preferata.



Pofta buna!

Tips&Tricks: berea fragezeste carnea de pui de casa, care este mai tare.

Un comentariu: