joi, 15 septembrie 2016

ATAT DE APROAPE DE...FOTBAL!



     Lucrurile bune se intampla in orice domeniu! Chiar si in fotbal!
      Dar pana sa ajunga Trofeul UEFA Champions League  in vitrina  vre-unei echipe romanesti de azi , il putem admira cu ajutorul UEFA Trophy Tour , care il aduce pentru a 3-a oara in Romania cu ajutorul UniCredit Bank.


 

    Astfel, norocosii locuitori ai oraselor Bacau, Iasi si Bucuresti , pasionati ai fotbalului dus pana la excelenta, vor avea la dispoziție un muzeu de fotbal pe roți, un spatiu de distracție și excelență sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia gratuit alături de marele Trofeu.
  •  Iasi: 13 septembrie (Piata Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 1, in fața Palatului Culturii)
  •  Bacău: 14 septembrie (Calea Republicii, numărul 185, în parcarea magazinului Dedeman)
  •  București: 17 septembrie (Piața George Enescu) și 18 septembrie (Băneasa Shopping City)

    Este adevarat ca si noi, romanii, ne putem lauda cu castigarea acestui trofeu candva, "inaintea erei noastre" ar spune copiii  de azi, in anul 1986 , prin "Steaua " Bucuresti. Si este o onoare ca cel care a contribuit la aceasta realizare vine sa ne vorbeasca despre acest adevarat simbol al pasiunii si al competitiei,  un carusel de trairi si emotii intense care este fotbalul . Este vorba despre Miodrag Belodedici , fotbalistul care a reusit aceeasi performanta inca o data, cu o alta echipa ( "Steaua Rosie" Belgrad ) , un lucru unic in lume la acea vreme. Iar daca sunteti amatori de autografe si selfi-uri le veti putea obtine in cadrul sesiunilor foto special organizate. Belo va fi bucuros sa iti "dea un auto-gol " , asa cum hatru se pronunta el.

    Iar daca nu iti este de-ajuns, ii poti cere unul si lui Makelele. Exact! Fotbalistul francez care a scris istorie in Anglia , la Chelsea , dar a castigat mult-ravnitul trofeu cu echipa spaniola Real Madrid. Ciudate sunt caile fotbalului nu-i asa?    Recunostea chiar si el, dar a mai  spus si ca pentru a ajunge la aceasta performanta a muncit foarte mult si a facut multe sacrificii. Insa totul este recompensat prin acel sentiment de implinire pe care il ai in momentul in care ridici trofeul deasupra capului. Orice efort ramane in urma si tot ceea ce conteaza ramane clipa aceea unica.

    Daca vrei si tu sa simti gustul victoriei lasa totul de-o parte si fugi la intalnirea cu marea performanta!

   Grabeste-te sa iti rezervi un FAST PASS pentru orasul tau ca sa eviti cozile interminabile de la fata locului!

   P.S. Sper ca data viitoare sa treaca si pe la Cluj...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu