miercuri, 20 iulie 2016

UN CEAS PENTRU SOTUL MEU, VA ROG!



    Am lansat o provocare pe pagina de facebook a blogului meu, rugandu-mi cititorii sa imi raspunda la intrebarea " CE-SI DORESC BARBATII ?". Nu le-am dat insa, prea multe amanunte. Vroiam sa vad la ce se gandesc ei.

    Citind raspunsurile, am constat ca majoritatea repondentilor au fost doamne si domnisoare...Poate ca domnii sunt mai reticenti in a-si expune in  public dorintele...

   Am observat, de asemenea, ca multe raspunsuri au avut in continut idei ca " o femeie frumoasa", " o masina traznet", "o familie", " job si bani", " timp liber pentru hobby-uri si prieteni" ...Foarte putine persoane au raspuns "un gadget de ultima generatie"...

   Ne cunoastem oare, atat de putin barbatul de langa noi? Bine, nu zic ca nu isi doresc cu adevarat tot ceea ce credem noi vis-a-vis de valorile morale si spirituale, dar sunt convinsa ca fiecare dintre ei trage cu ochiul pe site-urile specializate in cautarea unui gadget de ultima generatie, fie el telefon, camera foto sau ceas.

   Vedeti ca am dreptate? Asa-i ca l-ati surprins intorcandu-si privirea spre sectorul dedicat in timp ce voi va indreptati spre raionul de...haine ? Nu v-ati intrebat niciodata de ce o face ? Evident ca are si smartphone, si camera foto , si ceas...Dar acest lucru sta in natura lor: sa vada ce a mai aparut nou, chiar daca nu vrea sa il si cumpere...Asa ca noi: se vedem care sunt tendintele modei in materie de rochii, ce se mai poarta..."Nu este obligatoriu sa si cumparam ceva, dragule...doar ne uitam..." Numai ca ei nu prea au rabdare, mai ales cand suntem si noi de fata...sau poate ca nu avem noi...

   Motiv pentru care prefera magazinele on-line. Chiar daca nu pot butona efectiv gadget-ul cu pricina,  se pare ca pentru ei este suficient sa primesca informatii detaliate , complete si relevante pentru a-si face o imagine despre functionalitatea si utilitatea lui. Spre deosebire de noi, femeile, care preferam sa vedem obiectul interesului nostru , sa il atingem , sa il simtim...

   Mergand pe acesta idee, in luna iunie s-a lansat primul magazin on-line din Romania , cu ceasuri si accesorii dedicat exclusiv barbatilor.

   Sub sloganul




WatchShop.ro stie , de 6 ani, totul despre ceasuri si este dispus sa afle tot ce te intereseaza...Pardon! ce il intereseaza pe EL, barbatul din viata ta- sot, iubit, prieten, tata, frate ... Si stii ceva? Toate sunt originale , cu certificat de garantie, pentru cele mai diverse gusturi si buzunare, pe toata plaja de pret, de la Tissot la Casio, Fossil sau Sekonda, de la Suunto la Accurist, Vostok Europe ori Festina, Citizen, Junkers si Zeppelin.

   Poate ca mie, ca si femeie, aceste branduri nu imi  spun mare lucru ( nota bene- nici barbatii nu prea stiu cand le vorbim despre Amira, Nikki ori Mathilde...) , insa sotului meu i-au stralucit ochii cand i-am aratat site-ul. Si nu poate spune ca nu are ceasuri! Are...tot de mine cumparate ...Asa , ca sa pretuiasca fiecare secunda ... Navigand noi, usor-usor, m-a intrerupt la un moment dat cu un gest discret. Am inteles ca vroia sa citeasca informatiile despre un anumit ceas.







   Pe mine m-a pierdut de la primele randuri, insa el era parca in transa: citea , mai dadea un clik, iar citea, se gandea , revenea asupra celor citite...Recunosc ca incepeam sa imi pierd rabdarea! Pentru mine lucrurile erau mult mai simple- arata bine, este casual - sport si se muleaza perfect pe stilul lui, este rezistent la apa  si usor...adica perfect!





    Am inteles atunci ca daca noi, femeile, suntem atrase mai mult de aspectul unui obiect, ei- barbatii, sunt mult mai interesati de utilitatea si performantele acestuia. 


   Prin urmare, un astfel de site dedicat este bine-venit pentru ei, cei dragi noua: le ofera informatiile de care au nevoie pentru achizitionarea ceasului dorit, iar noua ne ofera posibilitatea de a face cea mai potrivita alegere atunci cand vrem sa le oferim un cadou potrivit. Si daca avem nelamuriri sau pur-si-simplu simtim nevoia sa ne sfatuim cu cineva , exista posibilitatea de a solicita ajutor prin linia de chat .

   Daca nu v-am convins dati un clik si lasati pagina deschisa. Veti avea surpriza sa descoperiti lucruri nebanuite...

3 comentarii: