luni, 9 februarie 2015

IUBIRE, RELAXARE SI RASFAT



      Va spuneam intr-un articol precedent ca nu prea imi plac sarbatorile artificiale, ca nu imi place sa caut motive pentru a celebra iubirea . Daca iubesti o faci in fiecare zi, iar daca vrei sa sarbatoresti asta , exista 365 de zile pe an ca sa o faci!
  Dar...

  Se apropie Valentine's Day si cu siguranta ati auzit de ea. Toata lumea se pregateste, de la adolescentii aflati la prima iubire la adultii cu ceva vechime , de la restaurante si cluburi la hoteluri si agentii de turism! Si , in fond si la urma -urmei: De ce nu?

   Unde as vrea sa merg sau sa imi petrec aceasta zi sau intregul sfarsit de saptamana? Undeva unde sa ma relaxez si sa imi incarc bateriile, intr-un loc care sa ofere ceva romantism si rasfat.

    Si cum prefer sa scriu despre ceea ce cunosc m-am gandit ca nu ar strica putina documentare pe teren. Zis si facut: imbarcarea pentru... Felix  .

   Am pornit pe ninsoare, dar nu mai conta: acolo ne astepta un adevarat rasfat!







   Hotel President este situat intr-un cadru linistit, la marginea padurii, la doar 5 minute de centrul statiunii. Am fost placut impresionata de localizare, eu find o persoana careia ii displace galagia si aglomeratia.

    Apoi, camerele sunt intr-adevar la standarde de 4*: spatioase, mobilier modern, tv, internet, minibar, o baie cu dotari moderne...






   Restaurantul are si salon pentru nefumatori , inca un lucru pe care l-am apreciat si pentru care hotelul a primit 10* din partea familiei mele.

   ...si sa nu uitam de...SPA...ca doar de aceea ne-am dus.





    In aripa noua gasesti un adevarat aqua land, bucuria copiilor si relaxarea parintilor , bunicilor si tinerilor indragostiti: piscine cu apa termala, piscina cu valuri, bazinul cu pietre,topogane, grota mediteraneeana, sauna, jacuzzi, masaj si tot ceea ce iti doresti.

    In cadrul hotelului exista o piscina care pe mine m-a incantat: nu sunt o foarte buna inotatoare si prefer sa "simt pamantul sub picioare", asa incat adancimea progresiva de la 1,40 m la 1,70 a fost exact pe gustul meu! Iar dimensiunile gneroase permit inotatorilor mai experimentati sa se relaxeze in voie, fara a deranja sau a fi deranjati de ceilalti.





    Si pentru ca nu este bine sa exagerezi cu statul in apa prinde bine cate o mica pauza de relaxare. Poti sa stai in sauna( cu infrarosii, finlandeza sau turceasca) sau poti sa joci...bowling!





   Si stiti ce am mai facut? Am fost la izvorul de apa termala situat chiar in fata hotelului si am baut apa direct de la sursa. Este o apa indicata in afectiuni ale tubului digestiv , motiv pentru care am adus si acasa.





   Apoi am pornit la plimbare pe Aleea Sarutului.







Ne-am intanit cu veveritele si le-am dat sa manace...





...am fotografiat florile plapande...




...ne-am bucurat de aerul proaspat de padure..




...si de timpul petrecut impreuna!

Am revenit la piscina si ne-am bucurat de atmosfera mediteraneeana in timp ce afara ningea cu fulgi mari!!!!!!!!!!!!!





Am plecat cu regretul ca week-end-ul a trecut atat de repede, dar cu promisiunea ca vom reveni cat de curand.






O destinatie de vis , un rasfat si clipe de relaxare pe care ti le poti oferi de Ziua Indragostitilor prin Genius Travel.

2 comentarii: