marți, 10 februarie 2015

SANATATEA TINE SI DE SCAUNUL PE CARE STAI!


 
  Se spune ca o treime din viata dormim. As completa spunand ca o alta treime o petrecem stand pe scaun: la serviciu, in masina, la restaurant sau in bucatarie.

  Si daca punem mare accent pe ceea ce inseamna "somn" ( pat, saltea, perna) de ce nu am fi la fel de atenti si cu "statul pe scaun"? Vrand-nevrand, in iuresul cotidian statul pe scaun il platim cu pretul sanatatii nostre...mai ales daca nu avem grija ca el sa fie unul de calitate.

   Ce efecte are statul prelungit pe un scaun incomod?
1. sedentarismul;
2. obezitatea;
3. probleme ale coloanei vertebrale, articulatiilor si muschilor.


  Cum combatem aceste efecte? Simplu: cumparand un scaun de bucatarie care sa iti ofere tot confortul necesar pentru momentele de relaxare in familie sau pentru cele in care le pregatesti delicioasele tale preparate. Scaunul ideal trebuie sa te ajute sa adopti urmatoarea pozitie:
  1. soldurile  sa stea lipite de spatarul scaunului;
  2. talpile  sa atinga solul;
  3. genunchii  sa fie la acelasi nivel sau usor mai scazut decat soldurile;
  4. spatele  sa stea lipit de spatar;
  5. umerii  sa fie relaxati , la acelasi nivel si drepti ( nu fortati!);
  6. gatul  sa fie orientat usor inainte.
  Cum realizezi acest deziderat? Simplu: cumparand de la profesionisti!



   Cum se descriu ei?

"Prin ce ne diferentiem noi fata de ceilalti? Simplu, prin abordarea diferita a relatiei cu dumneavoastra, clientul. Intentionam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a avea in primul rand un client multumit. De aceea va recomandam sa contactati oricare dintre clientii nostri pentru a obtine informatii despre felul in care ne-am onorat promisiunile fata de acestia.
Si va asteptam cu drag sa deveniti si dumneavoastra clientii nostri !"


   Si pentru ca nu doar in bucatarie petreci mult timp, ci si la birou atunci va trebui sa ai si acolo un scaun perfect...Iar daca ai posibilitatea te sfatuiesc sa investesti intr-un scaun de masaj sau mai bine zis, un scaun cu functie de masaj.





Ma veti intreba de ce. Ganditi-va: de cate ori ati simtit ca sunteti ca si "ruginit", ca nu va mai puteti misca? De ceta ori v-ati simtit muschii incordati si ati fi dat orice pentru 10 minute de masaj, dar...timpul si programul de lucru nu v-au permis? Acest scaun este solutia! Intre doua proiecte iei telecomanda si activezi functia de masaj si astfel, datorita celor 5 puncte "strategice" (din care 2 pozitionate la nivelul sezutului si 3 la nivelul spatarului, cu trei nivele de intensitatate deja setate) te poti bucura pe loc de beneficiile unui masaj relaxant , iar apoi sa te intorci la munca ta mai degajat si, de ce nu? cu idei noi . Produsul este prevazut cu un cilindru pneumatic utilizat pentru ridicare si coborare, mecanism de balans , ce poate rezista la o greutate de maxim 100 kg.

Daca nu v-am convins va invit sa vizionati acest clip:



Iar daca v-am convins, intrati pe link si veti gasi scaunul perfect pentru fiecare.

P. S. Scaunul de bucatarie este acum la promotie asa incat...click si "adauga in cos"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu