duminică, 16 februarie 2014

Niciodata sa nu spui nu se poate!

 

b7Eu de felul meu sunt receptiva la tot ce e nou, mai ales daca ma ajuta in gospodarie: am cumparat tot felul de accesorii si produse de curatenie... chiar daca mama, si mai apoi mama-soacra mai comentau... Ba ca nu sunt bune... ba ca la ce-mi trebuie... ele nu au avut nevoie de asa ceva... si cate si mai cate!

Asa si cu balsamul de rufe: simteam ca detergentul nu era suficient pentru improspatarea hainelor... iar cand venea vorba de calcat... ma chinuiam, mai ales cu tesaturile delicate... si unde mai pui ca se electrizau, iar cad imbracam o rochie era teroare! A fost momentul in care am decoperit Coccolino. Foloseam frecvent varianta "sensitive", fiindca mi se parea cea mai permisiva aroma: puteam sa il folosesc pentru toate categoriile de rufe fara a fi prea puternica.

Datorita campaniei declansate de BuzzStore am facut cunostinta cu noile arome de sarbatoare care indeplinesc toate criteriile mele: au un miros placut, usor fructat, hainele sunt catifelate, se calca mult mai usor si nici nu se mai electrizeaza! Si cel mai important: s-a convins si mama-soacra de faptul ca si lucrurile noi sunt folositoare!

http://buzzers.ro/invite/c1624a0cb5afa1cba98cbb700c59bd3f    Acesati acest link daca vreti si voi sa aveti parte de surprize frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu