miercuri, 18 septembrie 2019

ÎN VACANȚĂ, FĂRĂ GRIJI #BUZZSENSIBLU



   Vara este anotimpul vacanțelor. La mare sau la munte, alegem cu grijă locația astfel încât să fim siguri că vom avea parte de relaxare. Că totul va fi exact așa cum am visat un an întreg. 


  Nu vreau să stric tabloul, dar înainte de a pleca trebuie să fim atenți la câteva aspecte. 



  1. Vara este și anotimpul...insectelor! Fluturi gingași și țânțari sâcâitori, greieri talentați și căpușe neobrăzate... Dacă putem sta minute în șir ascultând concertul de seară sau admirând dansul culorilor în iarbă, gândul că în orice clipă putem fi mușcați de alte " gâze " mai puțin prietenoase nu ne dă pace. 
  Și atunci avem grijă să ne protejăm: pe lângă îmbrăcămintea adecvată ar fi bine să folosim și un spray repelent ,destinat respingerii țânțarilor și căpușelor. 
  Prietenă bună cu produsele Dr.Hart de ceva vreme, vara aceasta am descoperit spray-ul biocid cu extract natural de eucalipt. Se aplică ușor, prin pulverizare, are un miros plăcut și este foarte blând cu pielea sensibilă a copiilor. Efectul este imediat și de lungă durată ( cca 6 ore) ,astfel încât să te simți în largul tău întreaga zi. 


  2. Știți vorba cântecului? " La mare, la soare..." , dar și la munte ori piscină sau pur și simplu la o plimbare prin parc, pielea noastră trebuie ferită de acțiunea nocivă a radiațiilor solare. 
 Este momentul să vă vorbesc despre crema de protecție solară L'Erbolario pe care am primit-o spre testare în ultima campanie BuzzStore. Aceasta, ca de altfel întreaga gamă de produse din portofoliul L'Erbolario , este rezultatul îmbinării fitoterapiei clasice cu cosmetica modernă . Crema de protecție solară FPS 30 are la bază ingrediente naturale precum morcov, susan și karite '. Este indicată în special pentru față, gât și decolteu deoarece păstrează pielea catifelată,contribuind astfel la prevenirea formării ridurilor și apariția petelor hiperpigmentare. Se aplică ușor și se absoarbe foarte repede. 




   3. Dar drumul până la destinația mult așteptată, de cele mai multe ori este lung și plin de emoții. Ai nevoie așadar, de un deodorant care să nu te lase la greu. Aliatul meu în acest demers a fost  roll-on-ul - cremă cu extract de rodie Dr. Organic. 
 Fără aluminiu, fără SLS, fără parabeni sau alcool, doar cu ingrediente naturale, acesta are o formulă care nu blochează porii și hidratează totodată, pielea. Oferă protecție eficientă și de lungă durată, având un miros plăcut și revigorant. 



   4. Călătoriile lungi vin la pachet cu păr ciufulit sau cu imposibilitatea de a-l îngriji și aranja așa cum o facem în mod obișnuit. Însă acum există soluții: șamponul uscat Batiste. Practic, cu câteva puffuri îți poți împrospăta coafura fără șampon, balsam și instrumente sau produse de stiling. Agiți flaconul, pulverizezi cât mai aproape de scalp, masezi ușor și  apoi periezi fiecare șuviță de păr. Gata! Îți poți continua liniștită călătoria! Părul tău va arăta proaspăt și curat, ca și cum tocmai ai fi ieșit de la salon.


  Toate aceste produse au făcut parte din bagajul meu de vacanță datorită celor de la Sensiblu, cărora le mulțumesc pentru oportunitatea de a testa aceste produse minunate. 
 Pe lângă faptul că am descoperit produse noi sau am redescoperit altele pe care le cunoșteam deja, această campanie mi-a oferit șansa de a depăși mai ușor momentele delicate. 
 Sunt încântată de ele și le voi folosi cu drag în continuare. 

  Voi ați folosit până acum aceste produse? Ce părere aveți? Sau folosiți altceva? Cum vi se par?

P. S. Toate sunt in format mini, perfecte pentru a nu ocupa mult loc în bagaj, dar...suficient de mari ca să îți ajungă pentru tot sejurul. 

Un comentariu: