De când a intrat în bucătăria mea stilul de a găti RESET imaginația nu mai are limite! Iar familia este cucerită de noile rețete.
VIȚEL ÎN BERE, LA CUPTOR
Ingrediente:
- 4 buc rasol de vițel
- un praf sare de Himalaya
- 1/2 lgt piper
- 1 lg boia dulce
- 1 lg Maggi " Felul doi"
- 2 lg ulei de rapiță
- 150 ml apă
- 100 ml bere
Mod de preparare:
Carnea de vițel o tai ușor de pe os ( le-am păstrat pentru o ciorbă de burtă 😁) , o speli sub jet de apa rece și o condimentezi. O lași la rece pentru câteva ore.
Intr-o tavă pui uleiul și apa, apoi așezi feliile de carne.
Acoperi cu hârtie de copt și dai la cuptorul preîncălzit la 180*C pentru 30 de minute , apoi reduci temperatura la 100*C pentru înca 30 de minute.
Acoperi cu hârtie de copt și dai la cuptorul preîncălzit la 180*C pentru 30 de minute , apoi reduci temperatura la 100*C pentru înca 30 de minute.
În acest moment înlături hârtia de copt și stropesti friptura cu bere ,lăsând tava descoperită pentru 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu