Pentru ca duminica este pentru familie si , practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate , delicioase si sanatoase in acelasi timp.
Cum reusesc acest lucru? Invatand! Nu este niciodata tarziu sa accepti noi provocari , mai ales cand vin "la pachet" cu imbunatatirea starii de sanatate si cu sentimentul ca ai facut o schimbare in bine. Iar cand alegerea ta ii ajuta pe cei dragi poti sa afirmi ca iubirea trece si prin stomac, glumind putin.
Vorbind serios insa, nimic nu este mai de pret decat acel "saru'mana pentru masa c-a fost buna si gustoasa" spus din toata inima si cu zambetul pe buze.
Iar programul "RESET" exact asta m-a invatat: sa gatesc zambind! Daca dai clik pe cuvantul RESET si alegi sa slabesti destept, introdu codul AS2019 si vei obtine o reducere de 10%...pentru ca 2019 este anul tau!
IEPURE AROMAT ( CROCKPOT)
Ingrediente:
- 1/2 iepure, partea din spate
- 1 lgt sare
- 5 lg ulei de masline
- 100 ml vin rosu
- 1 lgt oregano Delik'At
- 1 lgt rozmarin Delik'At
- 1 ltg chilli Delik'At
- 1 lgt piper boabe negru Delik'At
- 6 fire de usturoi verde tocate
Mod de preparare:
Speli carnea si o portionezi.
Adaugi toate condimentele si ierburile aromatice in uleiul de masline si omogenizezi pana cand se zdrobesc bine. Torni vinul si apoi pui carnea la marinat in acest sos pentru 2 ore, la rece.
Rastorni totul in vasul multicooker-ului CrockPot, setezi modalitatea de gatire "high" , fixezi timpul la 4 ore si...gata! Astepti ca totul sa se gateasca incet, iar tu iti petreci timpul alaturi de cei dragi. Noi am fost in parc la alergat/jucat/plimbat si am profitat de vremea frumoasa de afara.
Cand am ajuns acasa am pregatit doar legumele si am savurat pranzul.
Tips&tricks: carnea de iepure poate fi înlocuită cu ied sau miel, iar dacă nu ai crockpot poți pregăti carnea la cuptor, sub hârtie de copt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu