Am intrat în perioada postului , odată cu cea de a doua lună de program RESET.
Și a trebuit să îmi pun imaginația la încercare pentru a creea meniuri speciale.
Iar programul "RESET" exact asta m-a invatat: sa gatesc zambind! Daca dai clik pe cuvantul RESET si alegi sa slabesti destept, introdu codul AS2019 si vei obtine o reducere de 10%...pentru ca 2019 este anul tau!
CIUPERCI BRUNE CU TOFU ȘI CUS-CUS
Ingrediente ( pentru o porție)
- 6 ciuperci brune
- 3 lgt zeamă de lămâie
- 1 vf de cuțit chilli
- un praf de sare
- 1/2 ceașcă de cus-cus
- 1 ceașcă de apă fierbinte
- 2 lg ulei de măsline
- 2 fire de ceapă verde
- 3 cubulete de tofu
Mod de preparare:
Ciupercile le cureti de picioruse și de pielita, apoi le stropesti cu zeamă de lămâie.
Între timp incalzesti grilul ( eu am folosit aparatul pentru sandviciuri calde).
Până când sunt gata ciupercile, torni apa fierbinte peste cus-cus, adaugi restul de zeamă de lămâie și acoperi cu o farfuriuta.
Cand cus-cus-ul este bine hidratat adaugi ceapa verde tocată mărunt, chilli și, eventual, un praf de sare.
Iei o ciuperca, pui un cubulet de tofu , adaugi cus-cus cât de mult, așezi deasupra altă ciuperca și fixezi cu o scobitoare. Servesti totul pe pat de salată verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu