marți, 29 mai 2018

MIEL AROMAT PE INDELETE ( CROCKPOT)



     Sarbatorile sunt mereu prilej de retete speciale.
    De data aceasta am pregatit un cotlet de miel aromat: condimente si ierburi aromate si-au dat intalnire intr-un preparat fraged si gustos.



     MIEL AROMAT PE ÎNDELETE (CROCKPOT)





Ingrediente:

  • 2 kg cotlet de miel cu os
  • 50 unt Meggle
  • sare de Himalaya
  • piper
  • boia dulce
  • Maggi Secretul Gustului Intensavor legume
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lgt rasa de condiment Garam Masala
  • 50 ml apa


Mod de preparare:

Topesti untul si amesteci in el toate condimentele , plus usturoiul zdrobit.


Carnea o speli sub jet de apa rece si o increstezi din loc in loc, pana la os.
Ungi apoi carnea cu acest amestec si o asezi in vasul crockpot.


Adaugi apa si setezi aparatul pe optiunea "high" pentru 4 ore.

Servesti friptura alaturi de un piure de cartofi dulci.



2 comentarii:

  1. Carne de miel mananc numai la Paste. Atunci imi este de folos aceasta reteta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes31 mai 2018, 03:19

    O reteta foarte faina.

    RăspundețiȘtergere